Skip to main content

Om oss

Hoff Snekkerverksted AS er leverandør av faste innredninger til bl.a. kontorlokaler, fellesarealer, kjøkken, barnehager, skoler, sykehus, restauranter og butikker. Vårt satsningsområde er i hovedsak sentrale Østlandet, men vi leverer til hele landet. Vi er et fremtidsrettet selskap, med egen produksjon, i tillegg til ett bredt nettverk av underleverandører i Norge og utlandet.

«Fra arkitekt
til virkelighet»

Hoff Snekkerverksted AS ble opprettet i 1996. Grunnlegger Erik Hoff hadde allerede da over 30 års erfaring i bransjen. I dag har Hoff Snekkerverksted AS ett moderne verksted på Lillestrøm, med 14 ansatte, og hvor alle snekkere har fagbrev som møbelsnekker. Vårt motto «fra arkitekt til virkelighet» forteller hvordan vi gjennom samarbeid med arkitekt og kunde vil realisere behov og ønsker innen vårt område.

Gjennom ett godt nettverk av samarbeidspartnere og leverandører kan vi utføre de fleste oppdrag, både med tanke på kompleksitet og størrelse. Vi kan gjennom hele planleggings- og byggeprosessen stille som rådgivere, og komme med tilbud, budsjettpriser og materialprøver.