Skip to main content

Personvern

Behandlingsansvarlig
Daglig leder hos Hoff Snekkerverksted har det daglige ansvaret for behandling av personopplysninger, med mindre annet er spesifisert.
Formål
Vi henter i enkelte tilfeller inn personinformasjon for å kunne utføre normal kundebehandling. Personinformasjon vi kan hente inn ved opprettelse av kundeforhold er navn, epost, adresse og telefonnummer. Denne informasjonen oppgis av kunden selv og er nødvendig for oppstart av kundeforholdet.
Oppbevaring
Opplysningene som registreres arkiveres i skytjenester, CRM systemer og fakturasystemer.
Rutiner
Personopplysningene vi sitter på er passordbeskyttet og følger skytjenestenes sikkerhetsrutiner. Ved ønske kan personen det gjelder til en hver tid be om innsyn i eller sletting av sine egne personopplysning.
Informasjonen vi henter inn utleveres ikke til andre aktører.
Vår nettside
Google Analytics
For å kunne forbedre vår nettside samt drive målrettet markedsføring benytter vi oss av analyseverktøy Google Analytics. Dette verktøyet samler inn avidentifisert informasjon om besøkende på vår nettside. Det vil si at informasjonen ikke kan spores til en enkeltperson. Eksempler på hva statistikken gir svar på, er hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Les mer om hvordan Google Analytics samler inn og behandler data her. Lurer du på hvordan Google Analytics hjelper oss med målrettet markedsføring kan du lese mer her.
Om det er ønskelig kan du velge bort bruk av informasjonskapsler i din nettlesers innstillinger. Les mer om dette her.
Mail
Informasjonen som oppgis blir kun benyttet for å besvare henvendelsen.
Kontaktinformasjon
Adresse: Sophie Radichs vei 3, 2003 Lillestrøm
Telefon: 63 81 84 55
Epost: post@hoffsnekkerverksted.no